Registrering i Hansen Stamtræ:

Her vil vi gerne, at alle i Hansen familien bliver registreret med oplysninger om sig selv til brug både for Hansen-træffet og i fremtiden. Oplysningerne vil bl.a. blive brugt til følgende:

De personlige oplysninger vil blive opbevaret sikkert med kodeordsbeskyttelse. Stamtræet vil blive offentligt tilgængeligt med navne og fødselsdage.

Der er to registreringsblanketter, at vælge mellem afhængig af om man er født efterkommer af Lene og Hans Jørn Hansen eller man er tilkommer (dvs. ægtefælle/samlever med en efterkommer af Lene og Hans Jørn Hansen eller bonusbarn til en efterkommer af Lene og Hans Jørn).

Hvis man skal registrere et par, skal man registrere Hansen-efterkommeren i familien først, idet der ved tilkommeren skal angives en ægtefælle fra Hansen familien. Man skal ligeledes registrere forældre før børn, idet børn skal angive forældre.

De to registreringsblanketter:

Det vil være muligt senere at redigere i oplysningerne, hvis man indtaster noget forkert. Der skal bruges sammen brugernavn og adgangskode som til Dinsenland

Hvis der er problemer med at forstå eller bruge systemet, så er I velkomne til at skrive til Kaj Grønbæk.